Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Motto: p.Babiš nepotřeboval vstoupit do politiky a také se přímé účasti vehementně bránil. Nicméně evropské dotace budou stejné, ať už je ministrem a nebo není. Jistě jste počítal po celé republice reklamní tabule, že tak "přesvědčivě" uvádíte částy na volby vycucané z prstu. Napište: chci volit jinou stranu a nemám rád Babiše; bylo by to upřímnější.

0 0
možnosti

Článek je dobrý a je mi lhostejné, zda autor je nádeník nebo turecký paša

1 0
možnosti
Foto

V mnohém máte nepochybně pravdu, v něčem ne. 

Mně osobně chybí ve vašem profilu uvedení vašeho angažmá v politice - myslím, že jste předseda strany.

On je určitě rozdíl, když kritiku provádíte z pozice občana a nebo z pozice (tuším nepříliš úspěšné) strany.

Váš text, aniž bych ho tím chtěl degradovat, je podle mne psán předsedou strany, napovídá tomu pasáž o politické soutěži. Ta však podle mne probíhá a vcelku běžným způsobem. Samozřejmě: kdo má víc peněz, více na voliče útočí z různých stran. A dělá dobře, protože většina občanů evidentně podléhá mediální masáži a to méně majetná strana nemůže. Ovšem takové jsou podmínky. Nemáte-li finance na masivní mediální masáž, nezbývá vám, pokud chcete nějakým způsobem uspět, než najít jinou formu/způsob k získání přízně voličů. Což se vám nepodařilo.

2 0
možnosti

J47a58n 70Č23a44p95e52k

30. 9. 2014 13:59

A proto volím ODS!

1 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik