Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Pane autore! Vždycky jsem Vaše články četl rád, ale....něco se ve Vás zlomilo. Než žít s člověkem, který v životě něco dokázal, zaměstnává v současné době 33 000 lidí, kteří se nestěžují, platí daně, je hlídán novináři, kteří by rádi objevili nějaký škraloup, pozitivní výsledek hospodaření po letech vysokého zadlužování.

Zřejmě byste byl rád kdyby pokračoval s vládou, jakou reprezentuje Kalouskoland a Sobotkoland, to by byl podle Vás ideál ! RvRvRv

14 15
možnosti
JL

Nic jste nepochopil. Tady nejde o to, že jste dostal přidáno na čtyři koblihy.

Zde se jedná o způsob řízení státu!

15 5
možnosti
ZJ

... naprostý souhlas a karma R^!

12 3
možnosti
VPS

Jak vám to trvalo dlouho slepit takovou zlátaninu?

A ulevilo se vám?

14 21
možnosti
ZJ

... pane Vojtechu Pániku Sr. - moc slov jste na obhajobu svého soukmenovce VĚRU NEUTRATIL :-P!! Mohl byste alespoň částečnš prozradit nám neznalcům, v čem autor článku ,,udělal chybu"??

7 4
možnosti

Perfektní popis Babiše a jeho způsobů. Ale bohužel většina tupého Českého Národa to nepochopí, či nechce vidět.

20 12
možnosti
PB

P44e39t54r 59B27ü84r34g55e85r

18. 1. 2017 17:18

Ano hlásím se k většině tupého Českého národa..(Zvláštní: ten popis je prý perfektní, a většina ho nechápe?)

Vidím totiž, že byly přerušeny zavedené penězovody, spousta věcí začíná - byť kostrbatě a pomalu fungovat - a přitom tu nejsou žádné demonstrace, jako za časů bratra Kalouska. Dost usilovně se hledá něco, čím by bylo možné Babiše umlčet. A nic moc. Opoziční strany dostaly nebývale široký prostor k vyjádření čehokoli. A přestože vidím bratra Kalouska na obrazovce každý den, zdá se, že se mu to nějak nevede. Lidi si totiž pamatují, víte? A tak to asi s tou tupostí většiny českého národa nebude tak zlé!

8 10
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik