Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Pan Havlík zaspal dobu Těmi guberniemi šlo lidi krmit po plyšovém převratu ale od té doby se toho hodně událo a nebylo to nic pěkného. USA Evropa a tzv západ už dávno není předvoj civilizace ale umírající kůň který kope a přitom se nepěkně odkopal.Můžete mít jakékoliv přání nebo názor ale těžiště dalšího pokroku se přesouvá na východ ať se nám to líbí nebo ne.

0 0
možnosti
Foto

Neměli bychom podlézat nikomu, ale USA už s Čínou čile obchoduje. N. Fergusson tomuto úkazu  říká Chimerika. 

Pokud by Rusové nekoupily ČKD Blansko, už by firma dávno neexistovala, rozkradli je čeští tuneláři. A díky Ťažmaž se nyní drží nad vodou. rusové dávají práci českým kvalifikovaných zaměstnancům, obráběčům, pravda problém je zde s obsluhou numericky řízených strojů a technologií. 

Rusko rovněž není tak kritické k tomu, jak zvládáme uprchlickou vlnu. Dokonce jsem na RT viděla, jak reportérka tlačila na vlivného politika, aby USA přijalo uprchlíky z rozvrácených zemí. Chomski desítky let sleduje vojenskou doktrínu USA a v Clintonově VD se dočetl, že USA jsou oprávněny použít vojenskou sílu, když jde o jejich ekonomické zájmy.  Nehorázná je pak Wolfowitzova doktrína. O tom se u nás ale nehovoří. Nebo Monroeho doktrína. Rusko ani Čína nejsou svatoušci, ale Čína se drží vojensky hodně zkrátka. Dělá ze sebe větší puťku, nežli ve skutečnosti je.

0 0
možnosti
JL

No vida, rozumný článek. To je dneska vzácné koření. R^

1 0
možnosti
VM

V97á27c57l16a61v 47M73a59c59h

14. 10. 2015 20:33

Zbývá to co zůstane po vyloučení nemožného.

Nemožné je zůstat v EU v současné podobě. EU je potřeba razantně změnit, pokud se to nepodaří tak vystoupit. Současný stav EU je dejme tomu nepovzbudivý ale snesitelný, problém je trend. A ten je bohužel  zřejmý a hodně špatný.

0 0
možnosti
JP

J92o73s71e18f 10P83o49t68r

14. 10. 2015 19:50

Pane Havlíku, máte naprostou pravdu. Karma !

1 0
možnosti
Foto

Chci žít jako svobodný člověk. A to mi nedá žádný z těch světů o kterých píšeš.  Bohužel.

0 0
možnosti