Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak nyčko bych ešče zanalyzoval cukrovarnictví v ČR a Francouze a nebylo by od věci hodit do placu rozvahu o vlastnictví a podílech Indů v železárnách a hutích na Ostravsku. ..... jen tak mimochodem, neříká se tomu náhodou "tržní hospodářství" ???

0 0
možnosti
Foto

O52t45a44k62a21r 27S44e16k55l

13. 6. 2014 16:16

Více méně souhlas. Jenom poznámku k pronájmu kapacity PZP Dambořice ruské firmě. Když budou Karlovy Vary plné Rusů , je to mrzuté , ale bezpečnost státu to pravděpodobně neohrozí. S plynem je to horší. Kapacita našich zásobníků je cca na 100 dní bez průběžných dodávek. Pronajmeme-li ale část kapacity zrovna Rusům, sníží to v konečném efektu naši nezávislost na dodávkách a tedy zvýší možnost politického vydírání.

Své už o tom vědí na Slovensku. Při minulé zimní krizi dodávek před pár lety měli své zásobníky v Lábu pronajaty - tuším Rakušanům a pro svou potřebu neměli rezervu. Možná by to chtělo možnost pronájmu nějak ošetřit zákonem - snad nějaké nedotknutelné rezervy ?

2 0
možnosti
JJ

J81a65n 93J61o42š23t

13. 6. 2014 15:19

Vážený autore

dle nadpisu a faktů ve článku je zřejmé, že ani nevíte kde žijete .... současná ČR se dle ústavy skládá ze tří historických zemí Čechy, Morava a Slezsko. V článku zmíněné Dambořice a Blansko jsou tedy na Moravě a Ostrava je ze 2/3 Morava a ze zbývající 1/3 Slezsko. Tedy nikoli v Čechách, jak se nám snažíte vnutit svým nadpisem ! Takovýto hloupý omyl (neznalost učiva vlastivědy 1. stupně ZŠ) úplně deklasuje obsah Vašeho sdělení.

1 1
možnosti
DS

Jenže něco podobného by se dalo říct i o Němcích a Rakušácích. Akorát mnohem, mnohem víc...

1 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik