Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zrusitODS

5. 1. 2012 9:55
klaus primo podporil zlocinnost

v tomto state, divoke privatizace, ruske gangy, vymahaci, herny, tzv kapitalismus bez pravidel, zakonu, nyni zkorumpovana justice a policie strasi jen slusne obcanyRv

8 0
možnosti
J

jfb

5. 1. 2012 10:08
Re: klaus primo podporil zlocinnost

Ehm, zkuste se podívat, jak probíhaly změny v ostatních zemích východního bloku, oproti nim vše u nás proběhlo bez problémů...

0 0
možnosti
ŽV

žíznivej velbloud

5. 1. 2012 9:47
Přesně

I já tak vnímám našeho pána prezidenta už od dob jeho premierování , kdy měl organizovaný zločin v česku naprostou volnost a nic jen to jeho hmnmm..... nenene   super popis osobnosti navíc podložený osobní zkušenosti a proto karma   R^

10 0
možnosti
P

Pavel_D

5. 1. 2012 10:59
Re: Přesně

Stačí přečíst: Michal Viewegh - Báječná léta s Klausem.  Je tam řada citátů z knihy Vávlav Klaus, Narovinu.

1.  "Když jsem dojel Greyhoundem do Denveru, měl jsem pocit, že jsem "on the road". "

2.  "Některá slova se dlouho vůbec nesmějí říkat, protože mnoha lidem evokují věci z minulé éry. Je to většinou strašně zjednodušené, pokřivené a falešné vidění."

3. "Zažil jsem unikátní příhodu, jaké se jinak vyskytují snad pouze v čítankách."

4. "V psaném, pomalu promýšleném textu by určitě bylo zajímavé přemítat o těchto věcech hlouběji."

4 0
možnosti
DK

Danny_Kay

5. 1. 2012 9:31
Velice prinosny clanek...

...ovsem jen pro nektere. Existuje urcite stado, pro ktere bude Klaus vzdy modlou ke ktere se budou klanet. Jedno vim ale jiste - nejsou to dobri lide.

6 0
možnosti
RK

Plaszów

5. 1. 2012 9:36
Re: Velice prinosny clanek...

Pokud vidím, že za Klausem stojí lidé jako Hájek a Jakl, nemůžu si o něm myslet nic dobrého...

2 0
možnosti
RK

Plaszów

5. 1. 2012 9:27
VK

U mě skončil VK, když šel v roce 1992 do voleb s heslem: "Hlásíme se ke společnému státu" a pro svoje narcistické sklony nechal stát rozdělit. Mnoho voličů volilo ODS proto, že v těchto volbách šlo o rozdělení státu... a oni rozdělení státu nechtěli. ODS v tomto případě poprvé významně zradila své voliče.

Od té doby pro mě věrohodnost VK a ODS skončila...

1 0
možnosti

Zirkon

5. 1. 2012 9:35
Re: VK

A to měl poslat na  Slovensko armádu, jako to dělal Miloševič ?

0 0
možnosti
R

rozumný

5. 1. 2012 9:19
možná trochu jiný pohled

Hezky napsaný článek ve zdánlivě logických souvislostech vytváří ve skutečnosti nedůvěru k podobným zdánlivě logickým tvrzením.

Normálně myslící člověk, který sleduje veřejný život nemůže nevidět, že ten Klaus, který možná jde oprávněně kdekomu na nervy, má většinou pravdu i když mluví do všeho.Nejsem jeho obdivovatel,ale prakticky od převratu sleduji jeho počínání a jsem stoupenec jeho myšlenek a postojů. Hlavně ale jsem snad schopen vidět jak se jeho prognozy naplňují.

Že nemohl být žádný velký soulad mezi Václavem Havlem, člověkem nesporně schopným, ale z jiného světa než je reálná výrobní praxe, a pragmatickým Klausem, je naprosto normální a ani na jednoho se nemusíme proto zlobit.

 Možná bychom nemuseli takto diskutovat, kdyby Václav Havel dostal šanci být alespoň jedno volební období předsedou koaliční vlády. 

Proto si myslím, že článek "U mne jste prohrál pane Klausi" nemůže být přínosem pro reálně uvažující lidi, pouze bude vytvářet nedůvěru i k dobře napsaným článkům.

5 0
možnosti
TA

tajny agent

5. 1. 2012 9:56
Re: možná trochu jiný pohled

Kazdy normalni a rozumny, kdo sleduje Klause od jeho pocatku v 89-tem, vi jedine ... ze je to amoralni, narcisticky, asocialni, nerealne posuzujici sebe a sve okoli clovek ( dost mozna psychicky vazne naruseny) ... tragedie snad z tech nejvetsich co tento narod potkala v cele jeho historii. Jsem alespon rad, ze kdyz nasi vnuci budou nevericne kroutit hlavou koho jsme to tady meli, tak budu moci s cistym svedomim rict, ze moji poporu nemel.

2 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

5. 1. 2012 9:14
Když poukazujete na spojení Klause a Kelnera,

proč pana autore nepoukazujete např. i na spojení Václava Havla a Zdeňka Bakaly?

5 0
možnosti

Zirkon

5. 1. 2012 9:33
Re: Když poukazujete na spojení Klause a Kelnera,

Nehodí se to do logické konstrukce příspěvku.

Dnes  očerňoval Klause.

2 0
možnosti
RC

marvrc

5. 1. 2012 8:29
autor ma zrejme pocit spolecenske nedocenenosti ...

.... skromnost s jakou popisuje svuj podil na zvoleni VH prezidentem je opravdu prikladna ;-D

8 0
možnosti
LV

Konópek

5. 1. 2012 8:27
U mě VK

skončil po "mobilisaci" proti Zemanovi ;-€Rv

2 0
možnosti
TV

t.varga

5. 1. 2012 8:18
dobrý den

tohle bylo velmi osobní vyjádření a taky velmi cenné vyjádření.

ps: u mě V.K. skončil když mluvil o parazitování, když někdo vystuduje bez školného

4 0
možnosti
RS

Ringo.ringo

5. 1. 2012 7:54
Zacinam pozorovat

ze nejvetsim problemem takoveho toho Havlismu-pravdolaskarstvi neni Havel sam. Havel byl fajn clovek se spoustou zajimavych mylsenek a nazoru. Nejvetsim problemem jsou jeho bezmezni uctivaci, kteri jeho osobu a jeho myslenky vnucuji asd absurdum, kteri delaji vsechno proto, aby se Havel lidem prejedl, dokonce to prechazi ve vytvareni nenavistnych boju proti lidem, kteri s Havlem v leccems nesouhlasili a polemizovali s nim. Vymysleji si odpudive historky na oponenty Havla, aby jo zduraznili, jak je nazorovy oponent V. Havla odporny clovek. Jestli nekdo zabije myslenkove hodnoty Vaclava Havla, budou to pravdolaskari, kteri se z toho snazi udelat kult. Je to podobne, jako cirkve, ktere svym chovanim znechucuji mnoha lidem viru jako takovou. U pana Havlika Klaus prohral v souboji, ktery si tady pan Havlik vymyslel. Tomu rikam fakt prohra.:-)

6 0
možnosti
D

dave_79

5. 1. 2012 8:49
Re: Zacinam pozorovat

zatímco názorové oponenty si sám velký guru tunelděda Klaus označuje automaticky za komunisty a teroristy a to například jen proto, že jezdí na prkně s petkou v báglu ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik