Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Havlík zaspal dobu Těmi guberniemi šlo lidi krmit po plyšovém převratu ale od té doby se toho hodně událo a nebylo to nic pěkného. USA Evropa a tzv západ už dávno není předvoj civilizace ale umírající kůň který kope a přitom se nepěkně odkopal.Můžete mít jakékoliv přání nebo názor ale těžiště dalšího pokroku se přesouvá na východ ať se nám to líbí nebo ne.

0 0
možnosti
Foto

Neměli bychom podlézat nikomu, ale USA už s Čínou čile obchoduje. N. Fergusson tomuto úkazu  říká Chimerika. 

Pokud by Rusové nekoupily ČKD Blansko, už by firma dávno neexistovala, rozkradli je čeští tuneláři. A díky Ťažmaž se nyní drží nad vodou. rusové dávají práci českým kvalifikovaných zaměstnancům, obráběčům, pravda problém je zde s obsluhou numericky řízených strojů a technologií. 

Rusko rovněž není tak kritické k tomu, jak zvládáme uprchlickou vlnu. Dokonce jsem na RT viděla, jak reportérka tlačila na vlivného politika, aby USA přijalo uprchlíky z rozvrácených zemí. Chomski desítky let sleduje vojenskou doktrínu USA a v Clintonově VD se dočetl, že USA jsou oprávněny použít vojenskou sílu, když jde o jejich ekonomické zájmy.  Nehorázná je pak Wolfowitzova doktrína. O tom se u nás ale nehovoří. Nebo Monroeho doktrína. Rusko ani Čína nejsou svatoušci, ale Čína se drží vojensky hodně zkrátka. Dělá ze sebe větší puťku, nežli ve skutečnosti je.

0 0
možnosti

No vida, rozumný článek. To je dneska vzácné koření. R^

1 0
možnosti

V56á19c76l51a81v 42M28a62c44h

14. 10. 2015 20:33

Zbývá to co zůstane po vyloučení nemožného.

Nemožné je zůstat v EU v současné podobě. EU je potřeba razantně změnit, pokud se to nepodaří tak vystoupit. Současný stav EU je dejme tomu nepovzbudivý ale snesitelný, problém je trend. A ten je bohužel  zřejmý a hodně špatný.

0 0
možnosti

J40o29s37e12f 60P92o93t23r

14. 10. 2015 19:50

Pane Havlíku, máte naprostou pravdu. Karma !

1 0
možnosti
Foto

Chci žít jako svobodný člověk. A to mi nedá žádný z těch světů o kterých píšeš.  Bohužel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik