Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiše a ANO považuji za největší aktuální ohrožení české demokracie. Ne že by na politické scéně nebyly horší subjekty (Zeman, komunisté, kmotři, putinovci...), ale jejich možnosti jsou neporovnatelně menší. Babiš je kariéristický komunista a novodobý bezskrupulózní oligarcha. Koncentrace moci politické, ekonomické a mediální v jeho rukách je už dnes daleko za hranicemi standardní demokratické dělby moci a pokud by měla dále růst, zaděláváme si na větší průšvih, než měli Italové s Berlusconim.

0 0
možnosti

Já Vám to věřím, ale zároveň jsem přesvědčen o tom, že vždy se věci odehrávaly takto. Nikdy se nedostávaly do vedení státu "čisté  duše" myslící jen na blaho lidu, lidé bez financí a podobně. Případná výjimka potvrzuje pravidlo.

Nejhorší mocní jsou paradoxně přehnaní prosazovatelé morálky (Robespiere).

0 0
možnosti

J58a29n 50H67a92n34á94k

4. 2. 2015 18:05

Dobrý den,

moje osobní zkušenost je zcela jiná.

Ano, původně nechtěl AB jít do politiky, slyšeli jsme to snad stokrát, nicméně pak bylo jasné, že jestli chce, aby ANO uspělo, musí jít do čela. Dodnes je jeho jméno lepidlo na všechny. Jak na opozici, novináře, blogery, tak i na voliče, kritiky atd. To bych mu fakt nevyčítal.

Naopak AB je jediný, kdo v současné době z parlamentních stran, stále drží protikorupční ambice (např. Rekonstrukci státu na vládní úrovni) a do jisté míry i etablované politiky pod krkem. Jen svým vstupem do politiky přerazil tolik penězovodů, že je z toho zhroucená celá etablovaná opozice a ODS byla před bankrotem, že musela na sebe vyhlásit sbírku. Krom toho nebýt ANO, máme tu těžký levicový monopol s jasnou rolí komunistů.

A je trochu naivní si myslet, že AB seděl u sociálních sítí, blogových portálů, databází osobností a vybíral si koně.

S AB jsem mluvil asi před týdnem na ministerstvu a zřejmě vůbec netušíte, do jakého bordelu AB vstoupil, kolik odpadků musel vyházet, zejména pak agentů různých kmotříků a kolik obrovské práce za ním je.

Samozřejmě spoustu věcí se mu nepovedlo a některé jsou podivné, ale světec to fakt není.

Já mu naopak věřím.

1 2
možnosti
Foto

Lidé chtějí být klamáni.

1 0
možnosti
Foto

Jaj, jak přímé a velmi, velmi výstižné.

To by měla být dostupnou četbou pro všechny voliče.

Díky za tento blog. Tu zkušenost vám sice nepřeji, bylo asi dost "na těsno", ale mělo by to být pro ostatní poučením. Tedy pro ty, kteří mají rozum a mysl otevřenou.

KARMA.

2 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik