Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28o10s61e50f 73K37o88u11b30a

30. 10. 2014 23:23

To jsme dopadli.

 V Čechách je cca 40 bank a krom jedné, jsou všechny zahraniční a nebo v případe ČNB je závislá  na americkém FEDU... Chcete pravdu, hledejte cestu peněz! Tyto všechny zahraniční banky u nás, každý rok odvezou ze země 300 miliard a navíc tyto peníze se u nás ani nedaní, potřebujeme snad  tyto banky???

Zapomeňte na to, že když je někde napsané Česká atd.., že se jedná národní zájem, je to pouze ukázka toho, že slovo Česko/á má pouze význam marketingový, Česká spořitelna není přeci česká, česká národní banka je sice česká, ale nemá kontrolu nad národní měnou tu má annglo americký Fed, nebo nyní jde reklama na kaumfland kde ukazují českou krajinu, malou  Českou vlaječku této země, ale copak oni jsou česká firma, česká automobilka škoda, copak je to česká automobilka, není a takto lze pokračovat dál a dál! 

Nyní proč vlastně máme platit vojáky, kteří nepracují na území tohoto státu,

 přeci pokud by nás někdo napadl, tak si jistě svou automobilku němci ochrání svou armádou v jejich vlastním zájmu, stejně tak u jiných věcí. Tato země je dnes německou kolonií, tudíž není potřeba mít vlastní armádu, stejně jako jí nemá Islad, který není aktivním členem NATO, pouze je trpěným čestným členem, proč se také nestaneme pouze čestnými členy???

Tato země nepotřebuje armádu, tato země už takřka neexistuje a nepatří nám, proto nikde nepíši úmyslně moje země, náš stát atd... jelikož já se zde cítím jako cizinec!

Převzato z jiného zdroje. A absolutně souhlasím. JK.

Ještě dodám, že dříve jsme měli SSSR poradce a nyní chodí v Praze naši straničtí představitelé na USA ambasádu pro rozkazy. Nic se nezměnilo. Dnes nás vlastní druhá strana. Nekouká z toho do budoucna zase nic dobrého.:-/

1 1
možnosti
Foto

J36o38s87e92f 33K77o36u12b98a

30. 10. 2014 23:00

Smekám. Inteligentní diagnoza.R^R^R^

0 0
možnosti

Holt v 1989 jsme vyhnali čerta d'áblem, nebo přímo satanem...

2 0
možnosti

Pravdivě popsáno.

Kde hledat konspirátory tohoto českého vele-zázraku, jak za 24 let odcizit národní  majetek mezi pár lidí.  Někteří z nich seděli  i letos v 1.řadě při předávce  vyznamenání.  Zatím zabetonováno - embargo a klapky u všech represivních složek. Absurdismy nemající  obdoby- souměřitelné s dobou diktátu  Cézara a podobných- viz ožebračení z H- systém,.atd. Demagogie k zadlužování na plné obrátky a ohlupování  hlásných trub po celý den. To je  dnešní česká společnost.  Už máloco platí - kdo věží  v klér  české katolické církve - vedenou Klausovcem  kardinálem Dukou ?

        Bohužel - dejte jim kus žvance a oni zmlknou.....

1 0
možnosti

A Zeman je na čele žebříčků popularity - podle mne nevidomých a "bezpamětných". Co nepamatují, jak si počínal coby předseda vlády, jak se spolčil s "uhlavním nepřítelem" Klausem a jak už tolikrát projevil bezcharakternost.

3 1
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik